JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

woensdag, juni 18, 2008

Verklaring van JPJSG

Geachte lezers,


Recent kwamen Jan, Piet, Joris & Sam Gooris meerdere keren op minder positieve wijze in beeld, in zoverre zelfs dat bezorgde collega-muziekkwissers zich zorgen begonnen maken. Om de gemoederen wat te sussen hebben JPJ&SG gezamenlijk beslist om via hun advocaat volgend bericht de wereld in te sturen :


Dag Allemaal. Naar aanleiding van de berichten in de media wensen wij vandaag de volgende mededeling af te leggen.

Onze naam is de jongste tijd meermaals op negatieve wijze in het nieuws gekomen. Wij beseffen dat wij op die manier onze familie, vrienden, onze ploeg en onze supporters hebben pijn gedaan. Wij wensen ons daarvoor uitdrukkelijk te verontschuldigen. Maar wij zijn ook niet perfect. Wij zullen de consequenties aanvaarden.

U zal wel willen begrijpen dat, ondanks alles wat er gezegd of geschreven is geworden, terecht of ten onrechte, wij hier en nu onze verdediging niet zullen voeren.

De komende dagen gaan wij het even wat kalmer aan doen om te bekomen van de emoties. Gelukkig kunnen en mogen wij daarvoor rekenen op de steun van onze naasten. We weten dat we verder op het vertrouwen van onze ploeg mogen rekenen. Waarvoor onze oprechte dank.

Wij hopen ook op begrip bij onze supporters. Wij verzekeren hen dat wij er straks terug zullen staan en dat ze meer dan ooit zullen mogen rekenen op onze onvoorwaardelijke inzet.



Hoogachtend
P. Uyttenbroeck
Raadsheer van JPJSG

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Talk to the hand

20:41  

Een reactie posten

<< Home