JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

vrijdag, april 11, 2008

Wasoetie

We doen het morgen, dat we't morgen gaan doen, morgen, kort achter de noen !! U weze dus gewaarschuwd, morgennamiddag gaan we het inderdaad doen, voetballen tegen de Jackylls, hapklare brokjes die het voorgerecht vormen voor onze plat de résistance die we morgenavond zullen verorberen in Tielt. Eén van onze jaarlijkse (quiz)-hoogtepunten en dat op de lokatie waar het voor 'Jan, Piet, Joris & Sam Gooris' ooit allemaal begon, de Wasoetie-popquiz (galm galm galm). Pertank treden we dit jaar treden in een verzwakte opstelling aan. Na de tactische meesterzet vorige week dient er namelijk noodgewongen met de pionnen geschoven te worden, en in de wandelgangen gonsde het dan ook van de geruchten over de plannen van onze selectieheer : "Wasoetie doen, wasoetie doen ?". En ja, na een weekje strafbank krijgt Piet, uw nederige dienaar, nog een laatste kans om te bewijzen dat zijn gloriedagen (op quiz-gebied) nog niet helemaal voorbij zijn. Daarom dus het basiselftal van "JPJ&SG" aan de aftrap van een quiz waar we ons elk jaar niet alleen duchtig amuseren maar dan ook nog eens deftig scoren.

In de zijlijnen nog eventjes een grote Respektor voor de krachttoer van Volder afgelopen zondag, 's middags nog volop aan het pintelieren in de afspanning genaamd 'Verdi', maar enkele uren later met een rotvaart het volledige peleton op achterstand gereden. R.E.S.P.E.K.T.O.R ! Speciaal voor Volderke heeft Martin Solveig dan ook een ode aan de geboorteplaats van Volder (Sellewie) geschreven. Wij vergeven hem zijn ietwat slechte uitspraak van het Deerlijks waardoor dit het resultaat geworden is :

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

gij huichelaar !! ik ben geboren in Bavikhove en ben verhuisd naar Sellewie, dommerik, moet dat in de top drie van Wasoetie eindigen morgen?

15:04  

Een reactie posten

<< Home