JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

vrijdag, juni 06, 2008

Schandaal in het muziekquizmilieu !

Afgelopen zaterdag vond alreeds de 5° editie van de steeds schitterende Stardust Popquiz plaats te Kortrijk, een evenement waar menige ploeg een gans jaar naar uitkijkt wegens de voortreffelijke muziekkeuze van Sam Gooris. En inderdaad, de aanwezigen hadden uiteraard gelijk, met fragmenten van Ralf Bendix, City to city, Lynx en De Mens werd de muzikale meerwaardezoeker meer dan verwend. Onze eigen prestatie leek eerst op een totaal fiasco af te stevenen, maar naarmate we nonkel Frank meer lieten opschrijven stegen we gestaag in de rangschikking. Waar Sam ons vooraf met moeite een top 10 plaats toebedeelde reageerden we met een mooie 5e stek … en ja, beste groeimarge, er zat meer in (onze foutjes opsommen zou een te lange posting opleveren) dus volgend jaar gaan we resoluut voor … top 10 (ja, Sam kennende vraagt hij volgend jaar andere fragmentjes, en voor hetzelfde geld zijn die totaal ons ding niet he).

Helaas, na het goeie nieuws ook een minder blije tijding. In de rand van het gebeuren werd een niet nader genoemd lid van J,P,J&SG door de security staff betrapt op het meenemen van meer dan één prijs van de prijzentafel. De maatregelen die in verband met deze schandalige actie genomen zullen worden staan op de agenda voor onze eerstkomende algemene vergadering. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

wij zijn blij dat we eindelijk weg zijn uit van de Stardust prijzentafel ... we liggen daar al zeker 3-4 jaar ... heb je daar al eens aan gedacht ... leve VINCE !

18:26  
Anonymous Anoniem said...

en wat meer is: we hebben na al die jaren onze broertjes en zusjes terug gevonden ... leve de stardust muziekkwis !

14:02  
Anonymous Anoniem said...

Was er op die Stardustquiz nu geen enkel grietje de titel quizbabe waardig ?

14:17  

Een reactie posten

<< Home