JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

maandag, februari 26, 2007

Postboys Koksijde : 2e plaats

Tot tien na acht dachten wij, hautain de verzamelde tegenstand beschouwend, de zegepalm reeds binnen te hebben, maar niets was minder waar : een afgetrainde H-P.G. kwam in extremis nog binnengewandeld, met in zijn zog een niet-onaardig muziekquiz-combo, met oa Marc met baard (2e individueel BK) en de 60-70s-kenner van Guess Who, ook hij met baard (zijn naam ontsnapt mij nu, maar misschien heet hij wel Herman of Frans, wie weet?!).
Bon, vorig jaar hadden we het tegen Testedoene al moeten afleggen, wegens oa een overaanbod aan 70s-toestanden en afgelopen zaterdag was dat niet anders. Daarenboven had de samensteller ons vergast op minstens één metalen fragment per ronde, door Roob telkens consequent verkeerd beantwoord !
Bijna had hij naar het einde toe 'Davidian' van Machine Head in extremis nog juist, maar een lepe Goote counterde dit door voor zijn neus weg Slayer te opperen ... dat was nipt !!
We strandden dus op een 2e plaats, op een slordige 20 punten van de verwachte winnaars : niet dat we het hen niet gunnen - wij zijn veruit de sportiefste muziekquizzers ter wereld : hierbij feliciteren wij hen nogmaals - maar moeilijk werd het hen al vast niet gemaakt : een quiz met een flinke pak moeilijke 60s en 70s (van het soort dat Rocking Guido te pruimen vindt) en zo goed als geen dance (Milk Inc laten we hier graag even buiten beschouwing) is niet het recept voor een succesvolle JPJ&SG-quiz, al dichten we langzaam maar zeker ons 60-70s-gat ...
Gelukkig kondigde de enthousiaste presentator aan dat volgend jaar de quiz weer wat minder makkelijk mag worden : 8 van 22 ploegen haalden de helft van de punten : alstublieft zeg, het mag geen invuloefening worden hé !
volgende afspraak : Het Verval in Zottegem, een quiz die wij vorig heel erg konden smaken : schoeeeen hé !!

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik dacht dat jan piet joris de mannen met baarden waren en ze spelen gewoon bij de concurrentie

15:48  
Anonymous Anoniem said...

tis gedaan met met mij te lachen he ...

08:40  
Anonymous Anoniem said...

Capri, c'est fini ...

15:13  

Een reactie posten

<< Home