JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

donderdag, oktober 27, 2005

Phinyx Muziekquiz - Berlare - 28/10/2005

Morgen in de type-opstelling + mental coach Bolle via Schoonaarde (waar Joris een paar vuile tekeningskes heeft gekocht) naar de 3e Phinyx-quiz in Berlare.
Voor ons de 1e, dus we weten hoegenaamd niet waar ons aan te verwachten.
Twee quizmonumenten lieten een - verschillend - licht schijnen :
- Kas (van Kas & co.) zei dat ze daar zeker niet meer toe gingen, o.m. omdat er een ronde inzat "waar je muziekinstrumenten moest raden".
Twee vliegen in één klap : een geduchte concurrent minder en met vier kenners van muziekinstrumenten in ons team kan dat geen probleem zijn : Joris heeft nog bij een orkest gespeeld en heeft altijd al veel noten op zijn zang, ook Bolle speelt bij één of ander ensemble geloof ik en heeft meermaals het orkest van Aalbeke in zijn etablissement mogen ontvangen, Sr. Jota is een dichte kennis van ene Hilde P. uit L. die de klarinet pleegt te beroeren. En Piet heeft ook al vaak de aftocht mogen blazen en tweede viool moeten spelen, dus die ronde kan niet kapot !
Ik daarentegen ken toeten noch blazen.
- de genaamde PG trekt er ook niet naartoe; het is hun ding niet, dixit PG - waarschijnlijk kwamen The Animals, The Cats, Adam & the Ants en Who let the dogs out te weinig aan bod - maar hij verklaarde wel dat de quiz iets voor ons zou moeten zijn. Dat belooft !!

Wegens Roob zijn afhalingsdrang wordt er morgen al vertrokken ten laatste om 18u45 uit Den Bras (indien verkeerschaos in 't stad : Piets Voordeur (Franco-Belge id St-Denijsestraat).
Sr. Jota komt rechtstreeks afzakken uit Bierbeek, hopelijk zonder Eddy.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Leuke post, wel een beetje pedant van stijl

17:12  
Anonymous Anoniem said...

Profylactische maatregelen dringen zich op.

19:40  
Anonymous Anoniem said...

Was . . . . . . . . . . . . ... verzamelen maar een hobby ...

03:12  

Een reactie posten

<< Home