JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

zondag, oktober 09, 2005

Breaking News : RoobTunesClassic terecht !

Marke - Vandaag bereikt ons het spectaculaire bericht dat het mysterie van de verloren gewaande RoobTunesClassic I-CD is opgelost.

Het unieke CD-exemplaar van deze exclusieve muzikale trip was op buitenaards geheimzinnige wijze verdwenen tijdens een DJ-set van M. Siroop op 16 april ll. naar aanleiding van de verjaardagsparty van Tony VDB. Ondanks alle aanwezigen met beschuldigende vinger te hebben aangewezen, bleef deze geniale compilatie-CD spoorloos en leek het alsof samensteller en enige bezitter M. Siroop een stukje van zijn eigen lichaam was kwijt gespeeld.

Sinds gisteren is de fantoompijn verdwenen dank zij het Aalsterse medium Mevrouw Elilies. Via een gevonden flyer op de 90's muziekquiz in zaal Roxy te Dendermonde had M. Siroop onmiddellijk een afspraak met deze paragnost vastgelegd. Op een geheime plaats heeft mevrouw Elilies door middel van een psychoscopie-sessie het mysterie kunnen ontrafelen. Door het betasten van een Gootesounds-CD, nog straffer gecompileerde muziekjes van collega D. Zygote, kwam Mevrouw Elilies tot de verhelderende vaststelling dat de RoobTunesClassic zich in de CD-collectie van M. Siroop zelf bevond, meer bepaald in de jewelcase van deze CD 'True Lies' van Joeri Fransen :
Zowaar !!

Uit grenzeloze tevredenheid heeft M. Siroop besloten zijn kennissenkring mee te laten genieten van zoveel paranormale kunde en wordt er op zijn kosten een nieuwe sessie met Mevrouw Elilies georganiseerd. Iedereen met verloren gegane onschuld, verdwenen liefdes, een geamputeerde voetbaltoekomst of andere neemt dringend zelf contact op met M. Siroop voor verdere details.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

sdhkghkst outpt urojhptuppi pypierpb,ypyi^pyiptt ity^t^ i^('èç'( ;; kghmrtyir ; - ; -) ;çç- en gie moe zwiggen !!

20:08  
Anonymous Anoniem said...

Heb vandaag Philippe Gilbert een serieuze kloot afgedraaid

22:26  
Anonymous Anoniem said...

kheb altid gepeist da ge meedoet met den deuts

22:32  
Anonymous Anoniem said...

http://htmlgear.tripod.com/guest/control.guest?u=elilies&i=1&a=view

17:12  
Anonymous Anoniem said...

helaas

23:31  
Anonymous Anoniem said...

"High and alive" staat uiteraard ook op mijn geniale debuut-CD ...

10:49  

Een reactie posten

<< Home