JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

dinsdag, oktober 11, 2005

Exclusief: Wordt P-Man de nieuwe H-Man?

Het moest er van komen ...
Onder impuls van SG, die reeds geruime tijd toenaderingspogingen doet bij andere muziekkwisploegen (en hiervoor zelfs het manillen links laat liggen), heeft alles er de schijn van dat nu ook Sr. J zich aan dergelijke verfoeilijke praktijken waagt. We hebben het meer bepaald over de opmerkelijke 'vriendschap' die dreigt te ontstaan tussen Sr. en genaamde P-Man.
Ondergetekende heeft echter een andere visie inzake deze 'vriendschap'. Een kleine toelichting:
Sr., een briljant vertegenwoordiger met uitmundende strategische capaciteiten, had dadelijk door dat de markante figuur genaamd P-Man een uiterst geschikt uithangbord zou zijn voor de firma waar hij voor staat, met name Huggies. Het moge duidelijk zijn dat Sr. daarmee een gooi wenst te doen naar een hoge positie in de onderafdeling 'Huggies for Seniors'.
Dit weekend kreeg Sr.'s masterplan vaste vorm, toen hij plots gedurende geruime tijd zoek was. Ondergetekende was uiteraard bezorgd en ging op zoek naar Sr. De bezorgdheid was echter meer dan gegrond, want Sr. was verwikkeld in een hartelijk gesprek met P-Man...
Met wat moeite kreeg ik de 2 uit elkaar, maar betrapte Sr. nog op de belofte om bij gelegenheid enkele staaltjes mee te brengen!
Deze kleine, doch subtiele opmerking zou grote gevolgen kunnen hebben: Zal deze promotionele stunt hetzelfde effect teweeg brengen als ware het bijvoorbeeld Jean-Marie??? Slaagt Huggies er binnenkort in om haar marktaandeel definitief op te trekken tot boven de 25%???
Wordt ongetwijfeld vervolgd op een muziekkwis nabij U.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

waar is die tikker ?

20:20  
Anonymous Anoniem said...

Oppassen, jongens en meisjes !
deze post is slechts een afleidingsmanoevre. Ik was van plan het eerst privé met hem te bespreken - de situatie dwingt mij nu anders - maar ik heb Siroop - terwijl Sr., Vajennie en mezelf zaten te wachten op een beetje uitslag - in conversatie gezien met, niet met P-man, niet met P-G maar met P-Klakske !!!
Die laatste deed verwoede beschermende bewegingen richting hoofddeksel, terwijl Siroop er met een smekende blik grijpbewegingen naar deed.
Ik vermoed dus dat Siroop ook zo'n klakske wil, om terug een beetje meer indruk te kunnen maken op de "chicks", want de laatste tijd laten zij hem nogal links liggen ...

09:22  

Een reactie posten

<< Home