JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

woensdag, september 21, 2005

Bakerstreetquiz uitgesteld !

Via onze reporter ter plaatse bereikt ons heden middag het bericht als zou de Bakerstreetquiz op zaterdag 1 oktober a.s. niet doorgaan(!) maar uitgesteld worden tot zondag 15 januari 2006. Diepgravende onderzoeksjournalistiek heeft de ware reden blootgelegd : Bakerstreet wordt een tweedehands broodjeszaak, met enige vertraging in de verbouwingswerken, en zal dus niet langer muziekquizen organiseren maar wel peilen naar uw kennis van Martino's, Argenteuils en andere Broodjes Sitar.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

In naam van de ganse brouwerij willen wij ons excuseren voor de tijdelijke out-of-stock van Duvel en de daarmee opgelopen vertraging van uw verbouwingswerken. Daar wijzelf niet verantwoordelijk zijn voor het tekort van de grondstoffen, verwerpen wij evenwel elke eis tot schadeloosstelling. Mogen wij U alsnog succes wensen met uw vernieuwde zaak straks. Met vriendelijke groet, Michel Murderass.

13:29  
Anonymous Anoniem said...

Bakerman is baking bread !!

18:30  
Anonymous Anoniem said...

Ken die die mop van broodje gitaar ? Ehwel, er was eens een gast die enorme honger had en dan een broodjeswinkel zag. Hij stapte binnen en zag het bord met allerlei namen van broodjes met de bijhorende prijzen en helemaal onderaan stond : "broodje gitaar : € 50". Aangezien hij dus veel honger had, en er vanuit ging dat het wel een ferm broodje ging zijn, bestelde hij dat maar. Dan zag hij daar dat madammeke dat broodje beleggen : eerst een dikke laag boter, dan een schelle hespe, dan een laag mayonaise, dan een laag americain, dan een schelle kaas, dan nog een laag choco, dan nog een schelle kaas, een laag ketchup, een laag mosterd, een laag volledige eieren, nog een laag zoet-zuresaus, enz. totdat het een broodje was van wel wel 20 cm dik. Hij nam er een hap van en vroeg dan aan dat madammeke : "maar zeg eens, waarom noemt dat eigenlijk een broodje gitaar ?"

23:33  
Anonymous Anoniem said...

Ik ken ook nog één :
- "Wat is dit?"
- "Jezus aan een hakenkruis !! "

09:04  
Anonymous Anoniem said...

"Awel ja, doe mij maar een tweedehandsbroodje met haar op."

13:13  
Anonymous Anoniem said...

Waarom doet een indiaan zo ?

Omdat hij zo niets kan zien vaneigens !

18:33  

Een reactie posten

<< Home