JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

zondag, juni 19, 2005

Kakkerlakkenquiz 18/06/05 - 6de plaats

Met de onvolprezen voetbalbelofte Gotinho - zijn lucratieve transfer naar Real Stasegem nog volop aan het vieren - begaven wij ons, op deze zwoele zaterdagavond, richting Gent, waar Roob gelukkig nog de weg wist naar het mekka van de PG-quiz, zaal het Torentje (hoewel het torentje zelf net naast de zaal ligt).
In de eerste ronde waren we min of meer in den aap gelogeerd, wat ons een schabouwlijke 9 op 22 (en direct een vette achterstand op onze concurrenten) opleverde.
Vanaf ronde twee quizten we rechtstreeks van op onze natuurlijke habitat, nl. den Toog (met de moeder van Davy De Beule als waardin).
Zoals te verwachten was, verging dit ons veel beter, en nestelden we ons langzaam maar zeker in de top 10, ons vooropgesteld doel.
Onze Piet wist een aantal knappe ploegsolo's uit zijn mouw te schudden (Keith West, who the ...) en bewees oa dat fan zijn van Maroon 5 ook zijn voordelen kan hebben.
Ook Roob had een paar vinnige interventies in petto en bewees op zijn beurt de backcatalogue van Jasper Steverlynck perfect te beheersen.
De gewoontelijke blunders bleven gisteravond - gezien de hoeveelheden verbruikt alcoholisch vocht - verrassend uit, een R.E.M.-lapsus van ondergetekende niet te na gesproken.
Onder streng toezicht van Gotinho, wisten we ons uiteindelijk nog op een onverhoopte zesde stek (bezoek gerust eens zijn webstek) te parkeren - mits een meer alerte eerste ronde was dit zelfs top vijf geweest.

De Kakkerlakkenquiz : voorwaar een waardige afsluiter (vooral een ronde met als rode draad de namen van de verschillende quizploegen was heel tof gevonden) voor ons zeer degelijk quizseizoen en nog maar eens een bewijs dat, als we met onze typeploeg quizzen, we op elke soort muziekquiz een woordje kunnen meespreken.


Gotinho

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik heb te koop : een kakkerlak, dode duif en kattevertransporteerbakske met moonend zitvlak.

14:39  
Anonymous Anoniem said...

Gotinho had anders ook wel een aantal vinnige interventies.
Een volledig bloemenperk met 1 vlotte beweging platleggen, om er maar één te noemen ...

12:39  
Anonymous Anoniem said...

Het duurde een tijdje voor ik het geschrift van Gotinho kon ontcijferen (op papier is hij blijkbaar even ondoorzichtig als op gras), maar hier is de uitslag in kwestie (enkel de interessante ploegen):
1. Sympathie voor den duvel
2. Fab 4
3. Hasselt FM
4. Rechte bananen
5. Tiny gaat kwissen
6. JPJ&G
Uw dienaar,

13:00  
Anonymous Anoniem said...

Kakkerlakkenquiz Nazorg : e-mail van Peegee :

"Hallo allemaal,

Nog even deze oproep:

Gevonden: - een gele handdoek, iemand van een van de ploegen heeft deze laten liggen.

Verloren: - cd-doosje met vermelding van covers (gespeeld tussen de rondes) , doch in het cd-doosje zit een cd van één van mijn kindjes..... Wie helpt ons deze terug te vinden?
- rode deksel (klep) van een ton...


Laat het even weten, dan kunnen we een oplossing vinden om het terug bij de gerechtige eigenaar te krijgen..."

-->Mijne gelen handdoek, toeme hé.
-->Hij is dus niet het CD-doosje kwijt, anders weet hij niet dat er een CD van één van zijn kindjes in steekt, duuuuusssss, warempel, hij is één van zijn kindjes kwijt op zijne quiz, das straffe kaas. En wij die dachten dat de leeftijd van Piets lolitas nu eindelijk en voorgoed het wettelijke minimum zouden overschrijden.
-->Er liep daar dus een kleptomaan rond die een klep gestolen heeft, een rode dan nog wel, tjonge jonge, jonge.

Schrijf mij alvast maar in voor de editie van volgend jaar, niet te missen !!

18:22  
Anonymous Anoniem said...

Hi JPJ&SG,

I received a mail from the world famous PeeGee in which he wanted to let me know he finally found a fan of my music. In this link I send you a picture postcard from LA to show you guys my appreciation (I have no clue who the fan is exactly) : http://www.zonalibre.org/blog/Lyzzie/archives/huevo.jpg

11:22  

Een reactie posten

<< Home