JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

maandag, juni 27, 2005

Gutterscale, Belgiës hoop in bange dagen

Hij is terug!
Meer dan een decennium nadat hij de muziek vaarwel zei, zal Gutter (in DJ-middens ook wel bekend als D. Zygote) binnenkort zijn nieuwste project voorstellen.
Het Harelbeeks podiumbeest en notoir vrouwenverleider kondigde een en ander, met de nodige bombarie, aan tijdens een nabeschouwing onder muziekkenners van de optredens op Grensrock Menen en het Rock & Blues Festival Harelbeke.
“Eén en ander kreeg vorm terwijl ik samen met de andere founding father (Scale) volledig loos aan het gaan was op het nummer ‘Gay bar’, van een groepje waarvan de naam me nu even ontsnapt”, aldus Gutter.
“Onze muziek laat zich het best omschrijven als emo-pop-hardcore-industrial, maar zal wel behoorlijk vernieuwend zijn”, wist Gutter nog mee te geven.
Na wat aandringen kon onze man nog lospeuteren dat de set bestaat uit slechts twee nummers, waarvan enkel in het tweede nummer (dat tevens het bisnummer is) wordt gezongen. Nietemin duurt de set 45 minuten, wat de kans op airplay behoorlijk doet slinken.
“Airplay en bekendheid is niet onze betrachting”, bekent Gutter, “zolang we maar ons ding kunnen doen en op die manier gelijkgestemde zielen bereiken, is onze missie geslaagd”
Een missie die binnenkort een aanvang neemt, want Gutter wist nog mee te geven dat een try-out van hun set binnenkort wordt gegeven op een geheime locatie, in het bijzijn van intimi.
Deze try-out, waarover nu reeds in superlatieven wordt gesproken, zou wel eens de aanzet kunnen zijn voor een nieuwe muzikale revolutie!
Gutterscale zou wel eens dé revelatie van de zomer kunnen worden...

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wij tonen grote interesse om Gutterscale volgend jaar op ons festival te plaatsen als headliner. Misschien kan iemand van het management zich hedenavond vrijmaken om op onze vergadering te komen spreken over de voorwaarden ?

11:59  
Anonymous Anoniem said...

Dat zal dan toch mij worden, want zowel communicatief als financieel is Gutter genen aas...

13:00  
Anonymous Anoniem said...

Wat zijn de buitensporige eisen op jullie rider?

14:14  
Anonymous Anoniem said...

For the record : Gutterscale : 1 band! - 1 gig! - 1 song!

Inkom is gratis, hoe vroeger U vertrekt, hoe meer U betaalt om buiten te geraken.

Communicatief azuurhelder en financieel een goudmijn. Eat this !

19:33  

Een reactie posten

<< Home