JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

vrijdag, juni 01, 2007

Voorbeschouwing Rock Monsieur, Kruishoutem

Het zindert na : "En dan nu, wellicht hun slechtste prestatie ooit, op de achtste plaats, JPJ&SG". Geen enkel quizteam kreeg een grotere schaamlap toegeworpen die Pinksterdag in Bissegem dan ons ploegje Jan, Piet, Joris en Frank VDL, en dat door onze eigen SG dan nog !

Na het spelen van een, laat ons zeggen, zeer anonieme quiz (Joris stak enkel even de neus aan het venster met de correcte titel bij Cybotron) werden we dan ook door de volledige zaal op boe-geroep getrakteerd.

Niet dat zoiets ons deert, integendeel. Wij zijn best één en ander gewoon als één van ons weer eens aan de haal gaat met een ander zijn lief of een nieuw kunstje probeert in het derderangsamateurvoetbal of een overbodige groupie vakkundig inlicht dat ze beter gaar stooft bij P-klakske of Stinky M.

Na intern overleg bleek de schuld uiteraard niet bij onszelf te liggen, nee, het lag ons niet, het was ons ding niet, te veel theorie, teveel muziek, de prijzentafel was niet goed genoeg, nen slechten dag en onze gastspeler FVDL had jeuk. Daarom waren we uiterst tevreden dat we de arm van deze laatste op voorhand netjes inééngetimmerd hadden maar volgend jaar krijgt die een nieuwe kans om alleen maar goede antwoorden te noteren, ja zo vergevingsgezind zijn we.

Heden avond dient zich alweer een nieuwe quiz aan : Rock Monsieur in Kruishoutem. Het opruien van een ganse zaal tot scanderen van boe-geroep aan ons adres gaat ook niet ongestraft voorbij en SG mag lijdzaam toezien hoe zijn plaats zal ingenomen worden door ons nieuw geheim wapen.

Het betreft een rockdinosaurus die ondanks alles de jaren 80 overleefd heeft. Daar wij eerlijke spelers zijn, onthullen we nu reeds de identiteit van dit heerschap, het betreft de persoon uiterst links op bijgevoegde hoesfoto, toen nog twijfelend of hij een Indiaans opperhoofd dan wel Mark Knoflook wou worden later als hij groot zou zijn. Hij is Rocking Guido geworden.
( Klik op de foto voor grotere afbeelding)











Dit artikel werd gesponsord door Veet, borstontharingscrème uit een pré-Photoshop tijdperk

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Is dat Lahway ?

10:32  
Anonymous Anoniem said...

Sr Jota kan serieus rap typen als je het mij vraagt

14:39  
Anonymous Anoniem said...

geen paniek hoor, gasjes: ik ben al klaar van dinsdag, ik moet gewoon nog gepost worden ...

07:55  
Anonymous Anoniem said...

Is de postduif vermist misschien ? If you have a problem, just call Gaia !

00:22  

Een reactie posten

<< Home