JAN, PIET, JORIS & SAM GOORIS

Het leven zoals het niet hoort te zijn : het vel en vee van een Kortrijkse muziekquizploeg.

vrijdag, februari 03, 2006

27/01 - Radio 800, Willebroek : 5e plaats

We speelden voor het eerst met een externe invité-topquizer, Debruylu en waren 5de dankzij deze Lu. Deze quiz is weliswaar heel zwaar bezet : een 25-tal ploegen, bijna allemaal 'gekende namen'.

Der Lu weet veel, en dingen die wij ook weten, weet hij ook en meestal rapper dan wij - zelfs Kodazuur van Urbanus :-(
Met de reguliere vier waren we wellicht slechts 10e-12e geëindigd.
Het was wel een andere quiz dan vorig jaar (= geen danceronde meer, geen NLtalige-ronde meer, geen Sliek de Zeesterre meer ...) : alweer een quiz gemaakt op maat van de (vele) veertigers in de zaal... zucht ...

Achteraf met Sr. besproken en hij heeft gelijk : het is niet hetzelfde met buitenstaanders (topquizers) quizen : de sérieux werd slechts sporadisch door enig gemonkel onderbroken. De man die de muziek bediende bijvoorbeeld, was waarschijnljk familie van P-man want hij had allerlei rare kenmerken aan zijn zitvlak. Met M. Siroop erbij, was dat alleen al reden geweest tot grote hilariteit en bijgevolg een geslaagde quiz.

Dus de regel die we ingeroepen hebben om JPJ&SG-vreemden uit onze ploeg te houden, voeren we hierbij terug in :
1. we hebben meer plezier
2. invité-topquizers geven ons toch maar het gevoel dat wijzelf dom zijn (vooral als zij mogen opschrijven)

((This post is adapted version of original mail sent by Tony))

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

het is inderdaad een aangepaste versie: zo staat er bv niet meer in dat we de JPJ&SG-vreemden-regel in feite ingevoerd hebben als excuus om PG niet te moeten aanvaarden (om maar iets te zeggen)

13:02  
Anonymous Anoniem said...

Senor, "Precious little diamond" is niet van Time Bandits, maar van Fox the Fox ...

17:56  
Anonymous Anoniem said...

Nu de Arctic Monkeys officieel een schijtplaat hebben uitgebracht zijn wij terug de meest virtuele band on earth, joehie !

09:38  
Anonymous Anoniem said...

De Chinese zakenman Top Pop Ye zou naar het voetbalvoorbeeld van zijn broer Zheyun een omkopingsweb opgezet hebben in het muziekquizmilieu.
Zo liet P-man voor onduidelijke redenen zijn dance-ronde achterwege en wordt de Sofietjesquiz op dezelfde dag geprogrammeerd als Wasoeties Popquiz ...

22:09  
Anonymous Anoniem said...

Na het Belgisch-Chinees gok'schandaal' (Is VK-speler Cousin toevallig naar La Louvière getransfereerd ?)is duidelijk geworden dat een Russische makelaar, Bo Rizla ?,via een ingenieus netwerk momenteel de muziekwereld controleert en manipuleert. Eerste opvallende feit : "Joeri" op nummer 1 in StuBru's Afrekening !

08:48  
Blogger MC Roob said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

12:45  

Een reactie posten

<< Home